Over Dakwerken BVBA

Al 30 jaar dé dakwerkers in Vlaanderen!

Dakwerken met een meerwaarde

Wij zijn een no-nonsense dakwerkersbedrijf op het gebied van gevelwerken en dakwerken in Vlaanderen. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van vakmannen opgebouwd die dagelijks de meest uiteenlopende dakwerken uitvoeren. Zowel voor grootschalige- als kleinschalige projecten en voor professionele- en particuliere opdrachtgevers.

Ondanks dat ons primaire werkgebied gans Vlaanderen bestrijkt, is ook daarbuiten alles bespreekbaar. Dus woont u niet in Vlaanderen maar wilt u wel gebruik maken van onze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Reeds vele jaren bieden wij continuïteit aan onze klanten, evenals garantie op alle uitvoeringstechnische aspecten van ons werk. En dit allemaal met het uiteindelijke doel U als klant een vlotte, veilige en aangename werf te bezorgen.

Vergelijk aanbieders en bespaar op uw investering.

De kans is groot dat wij u direct kunnen helpen.

Offerte aanvragen; hoe gaat het nu precies in zijn werk? Leg ons in een reactie via het contactformulier op deze website uit wat u zoekt. U kunt dag en nacht een reactie bij ons achterlaten. Oók in het weekend.

Daklekkage? Wacht niet te lang! Vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Ook voor vragen, advies op maat en tips zijn wij bereikbaar via hetzelfde contactformulier.

Op basis van deze gegevens contacteren wij u en maken uw aanvraag nog duidelijker. Vervolgens brengt onze kwaliteitsdienst u binnen de 48 uur in contact met de beste dakwerkers bij u in de buurt.

Onze erkende dakwerkers nemen direct contact met u op en/of bezorgen u snel een op maat gemaakte offerte. U vergelijkt enkel nog de prijzen en beslist. Volledig vrijblijvend. Simpel, niet?

Alle daken, groot en klein

Uw dak maakt uw huis af. Iedere huis heeft zijn eigen stijl en afhankelijk van de stijl kan u werken met pannen of leien, zwart, rood, gesmoord… De opties voor hellende daken zijn zeer breed. Maar ook voor platte daken zijn veel opties mogelijk.

Het oog wil ook wat maar de functie van dak als bescherming van uw woning mag u niet uit het oog verliezen. Wij voeren alle dakwerken, zowel aan hellende als platte daken, uit met oog op een lange levensduur. Zowel voor nieuwbouw projecten als bij renovaties kan u bij ons terecht voor alle dakwerken. Geen dak is ons te hoog!

» Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Ook bij schade, dringende vragen en herstellingen helpen wij!

Zoekt u een betrouwbare dakwerker in de buurt ? Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende info: